top of page

Kerstgeschenken online kopen


KERST bij Tiny's Beautiek

Wie wil er nu niet zo een mooi bling bling cadeautje vinden onder de kerstboom !! Ikzelf in ieder geval wel !! altijd leuk om een nieuwe armband ,oorbellen,uurwerk ketting of een mooie handtas tussen je presentjes te vinden !! of leuke accessoires om je handtas of saaie sleutelbos op te vrolijken .

Want ik persoonlijk minder leuk vind is in de drukte van de komende kerstdagen op zoek te gaan naar dit leuke geschenkje overal zo een menigte aan de kassa's minstens een half uur aanschuiven dit is de keerzijde van deze gezellige tijd van het jaar om aan je leuke geschenkjes te geraken .Maar het kan ook anders !!! zet je lekker gezellig warm in je vertrouwde zetel en neem eens een kijkje op onze site !! www.tinysbeautiek.be we hebben meer dan 1000 stuks in onze collectie en aan zeer democratische prijzen !!! Je gaat zeker een mooi cadeautje vinden voor je grote liefde of familie vriend-en vriendinnen.Je bekijkt de collectie maakt je keuze zet het in je winkelwagentje en betaald op een gemakkelijke manier al je cadeautjes zonder die drukte aan de kassa's het gedrum en geduw om aan jouw favoriete cadeautje te geraken.Verder hoef je niets meer te doen daar zorgen wij verder voor, dat je pakketje zo snel mogelijk gratis bij jou thuis wordt geleverd BOVENAL deze voordelen denken wij met KERST ook aan al onze klantjes en geven wij hen ook een cadeautje van -25% op heel de aankoop die DIRECT wordt afgetrokken doormiddel van de code 241216 bij het afrekenen

Gebruik en geniet van al deze voordelen !!! en geniet van deze mooie gezellige tijd van het jaar zou ik zeggen en ik wens jullie allemaal een zalige gezonde en gelukkige kerst toe !!! Met veel (bling bling) pakjes ;-))))))

Armband 15€

Ketting ponpon 18€

Handtas 55€

Horloge 15€

-25% Bekijk op onze site op welke datum de kerstkortingen van toepassing zijn

Ketting NEW YEAR 18€

nog veel meer andere modellen zoals fijne kettingen korte en lange modellen

Bloesje 25€

Armband 15€

Horloge 15€

-25% kerstkorting

Handtas 39€

Horloge 15€

-25% kerstkorting

Handtas 39€

Choker 9€

Armband crystal stenen 15€

-25% Kerstkorting

Horloge 15€

Handtas-clutch 25€

Armband 15€

25% kerstkorting

Armband 15€

Handtas 39€

Horloge 25€

25% KORTING

en nog zo veel meer andere modellen op onze site !!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page