top of page

Hoe maak ik een PayPal account aan


Online betalen kan niet alleen met je creditcard maar ook met PayPal. PayPal is een handig systeem waarmee betalingen ontvangen en verzonden kunnen worden. Voor particulieren is het aanmaken van een account helemaal gratis. Je kunt PayPal onder meer gebruiken voor gebruik in verschillende online winkels. Heb je geld ontvangen? Dan kun je dat over laten schrijven naar je bankrekening.Je kan Paypall koppelen aan je zichtrekening of aan een Credit Card

wat heb je nodig voordat je van start gaat?

  • Bankrekening

  • Creditcard (optioneel)

  • Persoonlijke gegevens

Stap 1:

Ga naar de website van www.paypal.be en klik op 'Een privé rekening openen'. Je wordt nu doorgeleid naar een venster waar je je land of regio en je taal kunt instellen. Geef je mailadres op en kies een paswoord, en klik op doorgaan.

Stap 2:

De volgende stap is het invullen van je gegevens. Kies als e-mailadres een adres dat je regelmatig gebruikt, zodat je goed bereikbaar bent in geval van problemen. Kies voor een sterk wachtwoord. Combineer bij voorkeur hoofdletters en kleine letters en getallen. Controleer bij Voornaam en Achternaam of je deze hebt ingevuld zoals ze op je identiteitsbewijs vermeld staan. Dit is belangrijk,

Stap 3:

Koppel je creditcard (optioneel maar makkelijk als je paypall rekening leeg is)

Bij het invoeren van je gegevens wordt ook gevraagd of je je creditcard aan je account wilt koppelen. Dit is handig als je veel online winkelt. Je kunt dan namelijk direct via PayPal afrekenen, ook als je geen saldo hebt. De kosten worden dan via je creditcard in rekening gebracht. Het koppelen van de creditcard is gratis.

Nieuw is nu ook dat je gewoon kan betalen via uw zicht rekening door gewoon uw rekeningnummer op te geven van uw lopende rekening, zo kan U betalen net zoals U met bank kontakt zou betalen, maar dan via Paypall.

U kan natuurlijk opteren voor beiden dat is nog beter en het is bovendien gratis. Na het wel of niet koppelen van je kaart kun je klikken op 'Rekening openen'. Let op: met die bevestiging ga je ook akkoord met de Gebruikersovereenkomst en het Privacybeleid.

Stap 4:

Activeer je account

PayPal heeft nu een rekening voor je aangemaakt. Schakel over naar je mailbox en wacht op de activeringsmail. Klik op de link in die mail om je account te activeren.

Stap 5:

Gebruik je account

Als je account eenmaal geactiveerd is, dan kun je deze meteen gebruiken om geld te betalen en geld te ontvangen. Voor het uitvoeren van betalingen voer je je mailadres en wachtwoord in. Je krijgt dan een factuur te zien en kunt aangeven dat je deze wilt betalen. Voor het ontvangen van geld kun je je PayPal (mail) adres doorgeven. Het wachtwoord doorgeven is vanzelfsprekend niet nodig.

concreet betekent dit als je bij Tiny's Beautiek wilt afrekenen wanneer U een Paypall account heeft aangemaakt, dat je enkel het volgende hoeft te doen:

Klik bij het afrekenen op de betaalkeuze Paypall .

vul uw mailadres in en paswoord en klik op verzenden.

Uw bestelling is onmiddellijk betaald en wordt snel opgestuurd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page